Om Life Science Invest

Startades 2020 av Ann-Charlotte Beckman och Magnus Klaesson, 2021 anslöt Kristofer Klerfalk nätverket och sedan 2022 är han med i ledningen.

Om Life Science Invest 

Ann-Charlotte Beckman och Magnus Klaesson har under de senaste åren samlat affärsänglar under konceptet Life Science Invest och skapat en rad LSI-bolag. LSI-bolagen har en unik och effektiv urvals- och utvärderingsprocess. Konceptet och metodiken är väldigt uppskattat och tas nu vidare  i nya LSI-bolag.

Hittills har LSI-bolagen tagit 41 miljoner SEK i kapital från ca 80 ängelinvesterare.

Och har hittills investerat 28 msk + 15 msk i direktinvestering i 24 Life Science-bolag.

Varav med 9 kvinnliga medgrundare, 36% och 7 kvinnliga CEO 29%

– Av våra änglar är ca. 30% kvinnor.

Ann-Charlotte Beckman

Magnus Klaesson

LSI Alpha

LSI Alfa AB startade sent 2020 med drygt 20 delägare. Under 2021 har vi träffat och utvärderat över 50 bolag som har lett till att vi investerat i 7 spännande bolag. Totalt 5,7 msk tillsammans med våra änglar.

Läs mer om LSI Alpha här

LSI Beta

Efter bara en dryg månad så har vi tack vare nya och ”gamla” affärsänglar tagit in 10 MSEK för att investera i spännande bolag under Q1 och Q2 2022.

Läs mer om LSI Beta här

LSI Gamma

Nu har vi stängt LSI Gamma för nya investerare. Och arbetet med att hitta intressant bolag att investera i har börjat. Här kommer du att kunna följa de bolag vi beslutar att investera i.

Läs mer om LSI Gamma här

Scale Up (LSI Delta)

Med i princip samma upplägg som i Alpha, Beta och Gamma har vi startat Scale UP LSI. Vi har nu stängt för investerare. Och planerar att börja utvärdera nya bolag i april/maj 2023.

Kristofer Klerfalk är VD i bolaget.

Läs mer om LSI Delta här